Zorgpremies 2018 zijn bekend

Zorgpremies

Zorgpremies 2018 zijn bekend

Zondag 12 november maakten de laatste zorgverzekeraars hun zorgpremies en voorwaarden voor 2018 bekend. Daarmee kan het vergelijken en het zoeken naar de best passende zorgverzekering beginnen. De gemiddelde premiestijging ligt rond de 2 à 3 euro per maand. Lager dan de – na Prinsjesdag – voorspelde 10 euro van demissionair minister Schippers. Dat heeft vooral te maken met de verlaging die enkele maatschappijen doorvoerde, zoals DSW en ZorgDirect. Per verzekeraar zijn opvallende verschillen te zien. De premiestijging varieert van 1,00 euro tot 10,35 euro. Van de grootste vier zorgverzekeraars zijn Zilveren Kruis en Menzis het duurst op 3 euro gevolgd door CZ en VGZ. Zie hieronder het overzicht van de zorgpremies voor 2018.

 

Weten wat de premiewijziging voor u betekent?

In het overzicht staan de bruto premies. Maakt u gebruik van een collectieve zorgverzekering via SUCSEZ? Dan profiteert u van kortingen op de basisverzekering en (in veel gevallen) ook op de aanvullende verzekeringen. Neem voor uw daadwerkelijke premie contact op met de adviseurs van SUCSEZ. Zij geven graag persoonlijk advies en kunnen direct zien welke premie u het komende jaar gaat betalen.

SUCSEZ is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via 0182 – 30 44 88 of via het telefoonnummer van de Zorgadvieslijn van uw collectief. Via zorg@sucsez.nl kunt u ook uw vragen stellen en een premievergelijking aanvragen.

Overzicht zorgpremies 2018

Disclaimer: premiewijzigingen voorbehouden

Zorgpremies 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie