Wonen en aansprakelijkheid

header-particulier

Wonen

Prettig en veilig wonen is één van de belangrijkste zaken in ons leven. Als er dan iets gebeurt met ons huis of de spullen in onze woning is het prettig dat schade snel hersteld wordt of, als het soms ernstiger is, er iemand voor u klaar staat om u te helpen. Wij adviseren u graag bij het zoeken naar een juiste verzekering die aansluit bij uw wensen en eisen. Of het nu gaat om uw huis of de spullen die u bezit in en buiten het huis.

Aansprakelijkheid

In het leven kan het voorkomen dat we onbedoeld iemand schade toebrengen. Dat kan ‘onschuldig’ zijn omdat iets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een voetbal die per ongeluk door een ruit gaat. Maar het kan ook erger wanneer iemand gewond raakt door uw toedoen. De schade kan aanzienlijk zijn en dan is een goede aansprakelijkheidsverzekering van groot belang. Wij adviseren u graag over de juiste hoogte van de verzekering en regelen het voor u.

 

Wilt u persoonlijk advies, neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via 0182 – 30 44 88. Wij zijn er ook voor u!

Zorgverzekering vergelijken?

logo-kiesgoed

 250.000 KLANTEN

 100% SERVICE, OOK NA HET AFSLUITEN

 GRATIS OPZEGSERVICE

 WIJ VERGELIJKEN 95% VAN ALLE ZORGVERZEKERINGEN

Betrouwbaar, transparant en volledig

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling