Vacature: Senior Programmeur (Fulltime)

Vacature: Senior Programmeur (Fulltime)

Verzekeren en automatiseren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat deze relatie en het bijbehorende programmeerwerk heel dynamisch zijn, blijkt uit het brede werkveld van de eigen automatiseringsafdeling van SUCSEZ. Als Senior Programmeur sta je voor de uitdaging om fulltime mee te bouwen aan het succes van onze innovatieve producten voor de verzekeringsmarkt.

Wat ga je doen?

Kiesgoed.nl: publieke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen
Kiesgoed.nl is de meest uitgebreide en écht onafhankelijke zorgvergelijkingssite van Nederland. Onze vergelijker is volledig in eigen beheer ontwikkeld. Elke dag wordt gewerkt aan mogelijke verbeteringen die de site nog gebruiksvriendelijker en completer maken voor de eindgebruiker. De vergelijker is geschreven in C# en SQL Server, maar er is ook gebruik gemaakt van jQuery, AJAX, HTML en CSS. Daarnaast zal het platform op termijn ook de mogelijkheid bieden om andere producten te vergelijken.

Vergelijkingssoftware: professioneel maatwerk voor zorgverzekeraars
Het doordachte en unieke vergelijkingssysteem van Kiesgoed.nl is niet onopgemerkt gebleven bij zorgverzekeraars. Op basis van de achterliggende vergelijker kunnen wij hen bedienen met op maat gemaakte vergelijkingssoftware voor hun collectiviteiten. Zo maken op dit moment diverse zorgverzekeraars gebruik van onze modules, waarvan er al ruim 1.000 in gebruik zijn.

SUCSEZ Verzekerd (SV!): CRM software
SV! is een CRM-pakket dat volledig door SUCSEZ is ontwikkeld, speciaal om te kunnen voldoen aan de wensen en eisen van onze medewerkers en om onze eigen visie ‘efficiënt werken’ te realiseren. SV! is al jaren in gebruik bij onze medewerkers en wordt op basis van hun ervaringen nog elke dag doorontwikkeld. SV! is overwegend ontwikkeld in C# met Windows Forms, waarbij gebruik is gemaakt van Linq to SQL en Telerik. Daarnaast zijn we steeds bezig meer bedrijfsprocessen te automatiseren en te koppelen aan en met SV!

Adviesmodule Sociale Zekerheid
Met de Adviesmodule Sociale Zekerheid is het voor verzekeringsadviseurs en bedrijven heel eenvoudig om automatisch offertes aan te vragen bij verzekeraars. Deze innovatieve module is tevens zelf ontwikkeld door SUCSEZ en zorgt ervoor dat klanten binnen 24 uur een passende offerte hebben voor inkomensverzekeringen. Deze applicatie is geheel ontwikkeld in asp.net MVC. Net als onze overige software is ook deze applicatie continue in ontwikkeling en blijven we de verschuivingen op verzekeringsgebied graag voor als het gaat om nieuwe producten en wetswijzigingen.

Beheers jij onze talen?

Als programmeur bij SUCSEZ ben je betrokken bij uiteenlopende producten, waaraan op alle fronten wordt onderhouden, ontwikkeld en gebouwd. Hiervoor maak je gebruik van een breed arsenaal aan talen en technieken, zowel ten behoeve van de genoemde producten als in je dagelijkse werkzaamheden:

 • C#
 • ASP.NET (MVC)
 • HTML / CSS / JavaScript / JQuery / AJAX
 • Windows Forms
 • Linq / Entity Framework / Linq to SQL
 • Telerik (niet vereist)
 • SQL Server / T-SQL
 • Webservices

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Informatica;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met .Net;
 • Je kunt bedrijfsprocessen vertalen naar Windows / web applicaties in .NET;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en bent enthousiast, innovatief en ondernemend.

 

Wat bieden wij?

 • Je werkt in een open en informele omgeving met prettige collega’s;
 • Je krijgt de ruimte om aan je persoonlijke groei en ontwikkeling te werken;
 • Je bent nieuwsgierig;
 • Je krijgt de kans om samen met ons team van adviseurs en programmeurs innoverende software te ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

SUCSEZ bestaat 15 jaar, heeft een snelle groei doorgemaakt en blijft zich continu ontwikkelen. Bij SUCSEZ staan alle medewerkers paraat om de klant te assisteren bij het samenstellen van een goed en passend verzekeringspakket. De werkwijze van SUCSEZ is vriendelijk en gericht op voordeel voor de relatie. SUCSEZ is proactief en innovatief. Wij letten op het realiseren van kostenbeheersing/ kostenbesparing. Tevens zorgen ze voor administratief gemak voor de klant.

Hoe reageer je?

Indien jij interesse hebt in deze uitdagende baan en je voldoet aan de bovenstaande criteria, stuur je sollicitatie dan naar marco@phind.nl of neem contact op met Marco Roelofsen op 06-81302700.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd

Solliciteer op deze functie

Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Geslacht
Woonplaats
E-mail
Telefoonnummer
Beschikbaarheid (uren per week)
Salarisindicatie (bruto per maand)
Cv (in PDF of Word)
Motivatiebrief (in PDF of Word)
Hoe heb je ons gevonden?
Overige opmerkingen/ vragen

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.