Vacature: medewerker financiële administratie

Vacature: medewerker financiële administratie

 

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Bedrijfsinformatie
Wij zijn jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. We zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt en financiële dienstverlening. Met ruim 200 collega’s werken wij elke dag aan het garanderen van de zekerheid van onze klanten.

Wat ga je doen als Medewerker financiële administratie?
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor verschillende administraties van onze bedrijfsonderdelen. Je houdt je bezig met alles wat met cijfers te maken heeft en diverse administratieve financiële werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de debiteuren- en crediteurenbewaking, afrekeningen met aanhakende kantoren, verzekeringsmaatschappijen en bedrijfsonderdelen, ondersteuning in prolongatie en overige taken die thuishoren op een financiële afdeling.

Wie ben jij?
Je bent een vlotte MBO+-er of HBO-er met een financiële achtergrond. Je bent cijfermatig sterk, nauwkeurig en je vindt kwaliteit belangrijk. Je beschikt over een goed financieel inzicht; je weet wat je doet, begrijpt waarom je het doet en overziet de gevolgen. Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan. Heb je ervaring in de verzekeringsbranche, dan is dit een pré. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar en deskundig. Je wilt om die reden samen met ons de markt voor je winnen.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week, met verantwoordelijkheid in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
  • Een marktconform salaris, dat onder meer afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en werkervaring;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
  • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
  • Actieve en gezellige personeelsfeesten;
  • Na een drukke dag werken kun je samen met je collega’s sporten.


Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze functie. We ontvangen graag jouw CV en krachtige motivatie. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Arjan van Os, Teammanager Financieel, op het telefoonnummer 0182-304488. Wacht niet te lang, want 28 mei 2018 sluit deze vacature. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!

Ps. Ga je bij ons werken? Dan voeren wij een pre-employmentscreening uit. Dit betekent dat wij onder andere een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) van je vragen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd

Solliciteer op deze functie

Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Geslacht
Woonplaats
E-mail
Telefoonnummer
Beschikbaarheid (uren per week)
Salarisindicatie (bruto per maand)
Cv (in PDF of Word)
Motivatiebrief (in PDF of Word)
Hoe heb je ons gevonden?
Overige opmerkingen/ vragen

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.