Uw personeel en uzelf

conferencemeeting

Uw personeel en uzelf

U als ondernemer

Als ondernemer kunt u ziek worden of een ongeluk krijgen. Wellicht stoppen uw inkomsten niet direct en heeft u voldoende financiële middelen om een periode te overbruggen van arbeidsongeschiktheid. Daarnaast wilt u graag zo snel mogelijk weer aan de slag. Wij brengen voor u de risico’s in kaart en begeleiden u, mocht het onverhoopt toch mis gaan. Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering afgestemd op uw persoonlijke situatie dekken wij eventuele financiële risico’s af.

 

Uw personeel

U bent verantwoordelijk voor goede werkomstandigheden voor uw personeel. Daarnaast bent u verplicht bij ziekte van uw werknemers het salaris (deels) door te betalen. In ieder geval de eerste twee jaar, maar de financiële consequenties voor de lange termijn kunnen zowel voor uw onderneming als uw werknemers grote impact hebben. Dat geldt niet alleen voor uw personeel in vaste dienst, maar ook voor eventueel personeel met een tijdelijk dienstverband. Dit kunt u verzekeren, maar is niet altijd de beste oplossing. Wij adviseren u niet alleen graag over de beste oplossing, maar bemiddelen ook bij het tot stand komen van de beste verzekeringsoplossing voor uw onderneming én uw personeel.

 

Met onze eigen arbodienst De Nederlandse Bedrijfsgezondheidsdienst bieden wij u de mogelijkheid om u en uw personeel bij eventuele ziekte te helpen om zo snel mogelijk weer deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces.

Besparen op uw verzuimverzekering met het beste bod

verzuimveiling

 HET BESTE BOD

 BESPAAR OP UW PREMIE

 100% SERVICE

Zuiver, Uniek en Specialistisch

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling