Uw bezit en bedrijfsrisico’s

conferencemeeting

Uw bezit en bedrijfsrisico’s

Bezittingen

Uw bezittingen zoals, bedrijfsgebouwen, machines en vervoersmiddelen zijn voor u van groot belang om te kunnen ondernemen. Bij een calamiteit wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag. Als risicoadviseur kijken wij niet alleen naar de risico’s, maar ook naar de impact die calamiteiten hebben op uw bedrijfsprocessen. Een verzekering is daarbij het sluitstuk om niet alleen de schade te vergoeden, maar ook om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen. Wij kijken daarbij niet alleen naar de beste polis, maar ook naar maatregelen ter voorkoming en beperking van schade.

 

Financiële risico’s

Als ondernemer heeft u contacten en contracten met leveranciers en klanten, maar ook met uw personeel. U bent in uw dagelijks werk aansprakelijk voor uw fouten en mogelijke schade die daarbij ontstaat bij anderen dan uzelf. Soms ligt een oorzaak misschien buiten uw directe schuld, maar bent u in uw hoedanigheid als werkgever of opdrachtgever aansprakelijk voor fouten van een ander. Wij helpen u bij het in kaart brengen van de risico’s en om deze afdoende te verzekeren. Bijvoorbeeld met een goede aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een beroeps- of bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering of een werknemersschadeverzekering.

 

Wenst u persoonlijk advies? Onze adviseurs zijn altijd bereikbaar en laten niemand wachten! Bel ons gerust via (0182) 30 44 88!

Besparen op uw verzuimverzekering met het beste bod

verzuimveiling

 HET BESTE BOD

 BESPAAR OP UW PREMIE

 100% SERVICE

Zuiver, Uniek en Specialistisch

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling