SUCSEZ heet voortaan Heilbron!

Heilbron

SUCSEZ heet voortaan Heilbron!

Vorig jaar zijn we bij SUCSEZ achter de schermen onze krachten gaan bundelen met Heilbron. Een mooie samenwerking, want we vullen elkaar goed aan. SUCSEZ als grootste onafhankelijke zorgverzekeringsspecialist van Nederland en Heilbron als vertrouwde partij op het gebied van schade- en verzuimverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Gecombineerd kunnen wij nog meer voor u betekenen.

Voor de duidelijkheid communiceren wij voortaan vanuit één naam. Daarom voert SUCSEZ vanaf 1 juni aanstaande ook de naam Heilbron. Heilbron heeft dankzij haar rijke geschiedenis een gevestigde naam in het oosten van het land en in verzekeringsland.

Als vanouds

Onze expertise en ons werkgebied verruimen, maar onze service, voorwaarden, persoonlijke benadering en betrokkenheid blijven als vanouds.

Volg ons!

Wilt u niets missen van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op social media. Of kom eens langs in Aalten, Arnhem, Doetinchem of Reeuwijk!

Voor vragen over de naamswijziging per 1 juni 2018, kunt u ook op deze pagina terecht, of neem gerust contact met ons op via 0182 – 30 44 88. Wij staan graag voor u klaar!

Zéker weten, zéker leven.

 

Heilbron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie