Referenties

Wat klanten zeggen over SUCSEZ

Vivium_Zorggroep

Naam: Daan Wensing
Functie: Productmanager klantrelaties

Vivium veronderstelt dat onder leden (en personeel en gepensioneerden) een behoefte bestaat aan onafhankelijk advies op gebied van (zorg)verzekeringen. Aangezien wij zelf geen echte expertise hebben op dit vlak, biedt SUCSEZ hierin uitkomst. De adviseurs staan 24/7 klaar om in deze behoefte te voorzien, en hier bovenop geldt ook nog een collectiviteitsregeling met aanzienlijke kortingen op premies bij diverse zorgverzekeraars. De dienstverlening van SUCSEZ draagt bij aan een hechtere band tussen Vivium Services en haar leden. Het onafhankelijke advies en de bijkomende korting geven het lidmaatschap extra waarde. Het contact met SUCSEZ verloopt altijd prettig. SUCSEZ schakelt snel en denkt graag mee over allerhande zaken. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant top geregeld.

Vierstroom logo

Naam: Katja Westgeest
Functie: Directeur Ledenservice

Hoe kunnen we een aantrekkelijk pakket aan zorgverzekeringen voor onze leden samenstellen? Dat was de initiële vraag die wij aan SUCSEZ voorlegden. Immers onze leden willen we een goede keuze bieden uit een aantal zorgverzekeraars. En het resultaat mag er zijn. Mede dankzij de goede kortingen voor leden bij meerdere verzekeraars. Daarnaast kunnen de leden van Vierstroom 24 uur per dag terecht bij SUCSEZ voor persoonlijk advies. De samenwerking verloopt erg prettig en niet onbelangrijk ook zeer professioneel. SUCSEZ is een onafhankelijke partij, die transparant en snel opereert. Ook de vriendelijkheid van de adviseurs sluit goed aan bij de wensen van onze leden.

testimonial-leef3

Naam: Suzanne Wierenga
Functie: Productmanager

Voordat we met SUCSEZ gingen samenwerken konden we onze leden op slechts één verzekering korting geven. Nu we met SUCSEZ samenwerken hebben onze leden keuze uit maar liefst zeven zorgverzekeraars. Inmiddels maken ruim 25% meer leden gebruik van het Leef3.nu collectief. Een mooi resultaat! Ik vind het fijn dat SUCSEZ een onafhankelijke partij is die onze leden een objectief advies kan geven passend bij hun wensen. Daarnaast zijn de spreekuren op locatie een succes. Oudere mensen vinden het fijn om persoonlijk contact te hebben over een lastig onderwerp als zorgverzekeringen.

testimonial-sportfondsen

Naam: Roel Visser
Functie: Manager Human Resources

Ontstaan uit de behoefte naar een verzekeringsoplossing, geeft ons inmiddels langdurige en intensieve partnerschap een geruststellende continuïteit. De collectieve verzekeringen van Sportfondsen kennen de beste prijs/ kwaliteitverhouding sinds de samenwerking met SUCSEZ; voor ons shared services center, aangesloten accommodaties, maar tevens voor onze klanten. Belangrijke voordelen: alle vragen en problemen op het gebied van verzekeringen worden centraal beantwoord en opgelost; het verzekeringsaanbod is voortdurend up-to-date; en marktconforme voorwaarden en tarieven worden aangepast aan de meest recente ontwikkelingen in de sport- en recreatiebranche. De deskundigheid van SUCSEZ op dit gebied brengt ons veel meerwaarde.

Actronics referentie

Naam: Gerrit Egberink
Functie: Manager P&O

Medewerkers van Actronics hebben nu collectiviteitskorting op hun zorgpolis. Voordat we met SUCSEZ in zee gingen is menigeen die korting misgelopen. SUCSEZ biedt deskundig advies voor het afsluiten van een zorgpolis die aansluit bij de wensen en behoefte van onze medewerkers.
Ook is SUCSEZ een sparringpartner bij het inzetten van de juiste preventiemiddelen.
Persoonlijk vind ik SUCSEZ een goede en betrouwbare partner waar ik met verschillende vragen ten aanzien van gezondheidsbeleid terecht kan. Ik hoop nog vele jaren van hun dienstverlening gebruik te mogen maken.

Erfgoed Brabant

Naam: Mark Mooren
Functie: Adjunct-directeur

Wij maken al jaren met veel plezier gebruik van de diensten van SUCSEZ. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk. En ze zoeken altijd naar het meest geschikte antwoord op onze vragen. Zo slagen zij er steeds weer in de beste en financieel aantrekkelijkste verzekeringen voor Erfgoed Brabant te selecteren. Dat kan ik met een gerust hart aan hen overlaten!

TU Delft

Naam: Kees Schotsman
Functie: Manager Health, Safety and Environment/ directie HR

We zochten een partij die onze werknemers direct van informatie zouden kunnen voorzien op het gebied van zorgverzekeringen. TU Delft heeft veelal te maken met contracten met buitenlandse werknemers. Het is daarom ook erg prettig dat SUCSEZ onze helpdesk ondersteunt en daarnaast onze internationale werknemers én studenten in het Engels te woord staat. Deze ondersteuning bij het kiezen van de zorgverzekering is zeker een meerwaarde. Onze werknemers waarderen dit enorm. Een marktonderzoek van SUCSEZ leidde ons naar verzekeraars die een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Precies wat we zochten. De klantrelatie met SUCSEZ is goed, het klantcontact laagdrempelig. Daarnaast levert SUCSEZ een belangrijke ondersteuning bij ons Health Coach Programma.

Besparen op uw verzuimverzekering met het beste bod

verzuimveiling

 HET BESTE BOD

 BESPAAR OP UW PREMIE

 100% SERVICE

Zuiver, Uniek en Specialistisch

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling