Rechtsbijstand en Ongevallen

header-particulier

Ongevallen

Bij een ongeval betaalt een verzekering niet altijd alle kosten. Een ongevallenverzekering ‘kijkt’ niet naar de daadwerkelijke (financiële) schade wanneer daar aanspraak op gemaakt wordt, maar keert altijd uit wanneer er sprake is van blijvend letsel, invaliditeit of bij overlijden. Dat is een vast bedrag bij overlijden of een bedrag dat afhankelijk is van de mate van invaliditeit.

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering geeft in een onzekere situatie bij een geschil of conflict, noodzakelijk juridisch advies en ondersteuning bij een gerechtelijke procedure. De kosten van juridische bijstand zijn hoog. De kosten van een rechtsbijstandverzekering zijn voor een jaar net zo hoog als het uurtarief van een advocaat. Deze verzekering biedt u daarom een stuk extra zekerheid in een vaak onzekere tijd wanneer er sprake is van een geschil met bijvoorbeeld werkgever, zorginstelling of een leverancier.

 

Wilt u persoonlijk advies, neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via 0182 – 30 44 88. Wij zijn er ook voor u!

Zorgverzekering vergelijken?

logo-kiesgoed

 250.000 KLANTEN

 100% SERVICE, OOK NA HET AFSLUITEN

 GRATIS OPZEGSERVICE

 WIJ VERGELIJKEN 95% VAN ALLE ZORGVERZEKERINGEN

Betrouwbaar, transparant en volledig

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling