Over SUCSEZ

Over SUCSEZ

SUCSEZ stelt verzekeringsoplossingen beschikbaar voor iedereen. Als ondernemer, ledenorganisatie of als particulier kunt u bij ons terecht voor advies bij risico-inventarisatie én het kiezen van het juiste verzekeringspakket. Doordat geen enkele verzekeringsmaatschappij belangen heeft in SUCSEZ, opereert SUCSEZ geheel onafhankelijk.

 

Al sinds de oprichting in 2001 heeft SUCSEZ de ambitie om het meest klantvriendelijke kantoor van Nederland te zijn. ‘Bij alles wat we doen vragen we ons af hoe het nóg beter en klantvriendelijker kan.’

 

Eenmaal, andermaal… verzekerd

In 2004 is de website Verzuimveiling.nl door SUCSEZ in het leven geroepen. ‘Bij het aanvragen van een offerte voor de verzuimverzekering, wilden verzekeraars graag weten wat anderen boden. Het achterliggende idee was, dat via internet openbaar te maken.’ U ontvangt binnen twee werkdagen de twee beste biedingen voor uw verzuimverzekeringen.

 

Verzeker uzelf van de beste keuze.

Bij de komst van de basisverzekering in 2006 heeft SUCSEZ vergelijkingssoftware ontwikkeld voor zorgverzekeringen. Ons streven was een zo compleet mogelijke totaalvergelijking aan te bieden inclusief 24/7 service via chat, e-mail en telefoon. Het resultaat is Kiesgoed.nl, dat momenteel de meest uitgebreide en volledig objectieve vergelijkingssite is op het gebied van zorgverzekeringen.

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling