Onze missie

Onze missie

Al sinds 2001 is SUCSEZ actief in de verzekeringsadvieswereld. Brancheorganisaties wilden destijds hun leden binden met korting en andere voordelen op verzekeringsproducten en SUCSEZ hanteerde een aanpak die daarop naadloos aansloot. ‘Wij wilden iets doen met het bestand van winkelpassen en een aanbieding doen aan de klanten van de betreffende winkelketens.’ Dat concept hanteert SUCSEZ nog steeds, ook voor werkgevers en ledenorganisaties, maar is in de loop der jaren doorontwikkeld.

 

SUCSEZ anno vandaag is meer dan een verkooporganisatie. Achter de zakelijke mijlpalen gaat jaren ervaring in bemiddeling en dienstverlening schuil. “Als organisatie besteden we aandacht aan details. Zo garanderen wij goede telefonische bereikbaarheid en nemen onze medewerkers de tijd om u te helpen met bijvoorbeeld declaraties. Wij vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze klanten, wederzijds vertrouwen vormt bij ons de basis.”

 

De missie die SUCSEZ daarbij voor ogen heeft is:

Ondernemers, ledenorganisaties en particulieren onafhankelijk advies geven bij het kiezen van het juiste verzekeringspakket.

 

Bij het uitvoeren van deze missie hanteert SUCSEZ de volgende kernwaarden:

  • Vriendelijk: 24/7 bereikbaar zonder wachttijden met aandacht voor de klant;
  • Uniek: oplossingen op maat, creatief en zelfkritisch;
  • Specialistisch: maakt lastige materie begrijpelijk;
  • Zuiver: onafhankelijk en ongebonden.

Besparen op uw verzuimverzekering met het beste bod

verzuimveiling

 HET BESTE BOD

 BESPAAR OP UW PREMIE

 100% SERVICE

Zuiver, Uniek en Specialistisch

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling