Goede doelen

Goede doelen

SUCSEZ steunt verschillende goede doelen/organisaties met donaties

 

  • De sponsoractiviteit ligt in het verlengde van onze bedrijfsactiviteiten;
  • De sponsoractiviteit past bij en/of versterkt onze ambities;
  • Onze medewerkers kunnen zich actief inzetten als vrijwilliger bij het evenement;
  • De sponsoractiviteit is goed georganiseerd en er ligt een kwalitatief goed en reëel sponsorplan (budget, tijd, menskracht).

 

SUCSEZ sponsort geen politiek gerelateerde organisaties en profit-organisaties. Ook sponsoren wij geen studiereizen of feesten. Ons sponsorbudget voorziet in de ondersteuning van een beperkt aantal verzoeken per jaar,  dus honoreren wij niet alle verzoeken.

Wij zijn vriend van het Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Wij strijden mee!

Ademen is voor de meeste mensen heel gewoon. Toch zijn er één miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Zij maken onderzoek mogelijk, pakken vieze lucht aan en doen er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien.

 

Reparatie van kapotte longen

Wetenschappelijk onderzoek is de basis. Het Longfonds investeert in onderzoek naar longziekten, bijvoorbeeld naar het repareren van kapotte longen. Wij dragen daaraan bij als vriend van het Longfonds.

 

Gezonde lucht

Wist u dat u gemiddeld 20.000 keer per dag ademhaalt? Daarmee krijgt u dagelijks zo’n 10.000 liter lucht binnen. Gezonde lucht is belangrijk voor uw gezondheid, vooral voor uw longen. In Nederland hebben meer dan een miljoen mensen een longziekte. Zij merken als eersten dat de lucht ongezond is. Maar vieze lucht is voor iedereen ongezond, ook voor mensen met gezonde longen. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht, zowel binnen als buiten. Als vriend van het Longfonds ondersteunen wij dit van harte.

 

Meer weten

Als bedrijf ook mee strijden voor gezonde lucht en gezonde longen?
Kijk op www.longfonds.nl/bedrijvennetwerk om te zien wat u kunt doen!

 

Bedrijfsvriend Longfonds

Besparen op uw verzuimverzekering met het beste bod

verzuimveiling

 HET BESTE BOD

 BESPAAR OP UW PREMIE

 100% SERVICE

Zuiver, Uniek en Specialistisch

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling