Contact

contact

Contactgegevens

Telefoon:  0182-304488
Telefax:     0182-304949
E-mail:       info@sucsez.nl

Vestiging Reeuwijk

Postadres
Postbus 150
2810 AD Reeuwijk

Vestiging Reeuwijk

Bezoekadres
Leeghwaterstraat 15-02
2811 DT Reeuwijk

Vestiging Arnhem

Bezoekadres
Abe Lenstrahof 6
6833 LP Arnhem

De weg naar SUCSEZ

 

Om zonder problemen ons kantoor te bereiken treft u enkele routebeschrijvingen naar ons kantoor in Reeuwijk. De beschrijving via Google Maps wijkt af van de meest logische route, zoals hieronder beschreven. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem de Reeuwijkse Randweg nog niet herkent, waardoor u een andere kant opgestuurd wordt vanaf de snelweg.

Vanuit de richting Den Haag/ Rotterdam

Neem afslag 12 Reeuwijk richting Reeuwijk en sla vervolgens rechtsaf naar de Goudsestraatweg/de N459. Vervolg deze weg (u rijdt over de A12 heen) en neem de 2e afslag op de Dr. J. Rupkerontonde naar de Reeuwijkse Randweg. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtdoor. De Randweg buigt vervolgens af naar links en u rijdt onder de A12 door. Blijf de Randweg volgen (u rijdt nu aan de andere kant van de A12. Nadat de Randweg van de snelweg afbuigt gaat u de 1e afslag links naar de Leeghwaterstraat. SUCSEZ bevindt zich na ongeveer 250 meter aan de rechterkant. Aan de voorkant van ons pand zijn bezoekersparkeerplaatsen waar u uw auto kwijt kunt.

Vanuit de richting Utrecht

Neem afslag 12 Reeuwijk richting Reeuwijk en neem op de rotonde de 2e afslag naar de Goudsestraatweg/de N459. Ga bij de Dr. J. Rupkerontonde rechtdoor naar de Reeuwijkse Randweg.
Bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtdoor. De Randweg buigt vervolgens af naar links en u rijdt onder de A12 door. Blijf de Randweg volgen (u rijdt nu aan de andere kant van de A12. Nadat de Randweg van de snelweg afbuigt gaat u de 1e afslag links naar de Leeghwaterstraat. SUCSEZ bevindt zich na ongeveer 250 meter aan de rechterkant. Aan de voorkant van ons pand zijn bezoekersparkeerplaatsen waar u uw auto kwijt kunt.

Vanuit de richting Leiden/ Amsterdam via de N11

Komt u via de N11, neem dan afslag Bodegraven richting Reeuwijk. Ga verder op de N459 en neem op de rotonde de 1e afslag. Ga vervolgens bij de Dr. J. Rupkerontonde rechtdoor naar de Reeuwijkse Randweg. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtdoor. De Randweg buigt vervolgens af naar links en u rijdt onder de A12 door. Blijf de Randweg volgen (u rijdt nu aan de andere kant van de A12. Nadat de Randweg van de snelweg afbuigt gaat u de 1e afslag links naar de Leeghwaterstraat. SUCSEZ bevindt zich na ongeveer 250 meter aan de rechterkant. Aan de voorkant van ons pand zijn bezoekersparkeerplaatsen waar u uw auto kwijt kunt.

Met het openbaar vervoer

Via 9292 kunt u eenvoudig uw reis plannen naar ons kantoor. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het ongeveer 6 minuten lopen naar ons kantoor. Zowel vanuit de richting Bodegraven als Gouda komt u met buslijn 178 langs halte Zoutmansweg in Reeuwijk. Vanaf deze halte loopt u richting de Reeuwijkse Randweg, die haaks ligt op de Bodegraafsestraatweg. U loopt parallel aan de Reeuwijkse Randweg en komt uit op de Edisonstraat. Deze buigt af naar rechts. Ga vervolgens naar links de Pascalstraat in. Als u rechtdoor blijft lopen dan gaat deze straat over in de Leeghwaterstraat. Ons kantoor bevindt zich aan uw linkerkant.

Direct naar

SUCSEZ B.V. - Wft 12012119 - Kifid 300.008196 - Handelsreg. 24387374

logo-kiesgoed
logo-sucsez
logo-verzuimveiling