Column Benjamin Rutjens: Zorgverzekering; check!

Zorg

Column Benjamin Rutjens: Zorgverzekering; check!

Het vergelijken van de zorgverzekering schiet er regelmatig bij in tijdens de drukke decembermaand. Dat hoeft niet veel tijd te kosten. Benjamin Rutjens van SUCSEZ legt in deze column uit waarom en hoe.

Benjamin Zorgverzekering; check!

Hoe ziet uw oudjaarsavond eruit? Gezellig met familie terugkijken op het afgelopen jaar en nog nagenieten van de oudejaarsconference? Of met vrienden feestvieren en knallend met vuurwerk het nieuwe jaar inluiden? Aan veel van deze tradities gaat een hele voorbereiding vooraf:
✔ Oliebollen bakken; check!
✔ Staatslot kopen; check!
✔ Champagne inslaan; check!
✔ Vuurwerk bestellen; check!
❏ Zorgverzekering 2018 regelen; ehm…

Precies, het vergelijken van de zorgverzekering schiet er regelmatig bij in tijdens de drukke decembermaand. Al vanaf 12 november was het dit jaar mogelijk om de zorgverzekeringen naast elkaar te leggen. En met een online vergelijkingssite hoeft dat niet veel tijd te kosten. Is dat voor u nog een brug te ver? Dan is het raadzaam om iemand de vergelijking voor u te laten doen.

Enkele verzekeraars zoals Avéro Achmea en Zilveren Kruis laten in 2018 veel groepskortingen vervallen. Bij andere verzekeraars veranderen weer de vergoedingen van de aanvullende verzekeringen. En waar de meeste verzekeraars de premie laten stijgen, kiest de andere maatschappij er weer voor om u tegemoet te komen met de premie.

Wilt u weten wat er voor u verandert in 2018 en welke verzekering het beste bij u past? Neem de proef op de som en bel 0182 – 30 44 88. U krijgt direct een medewerker van SUCSEZ aan de lijn die uw zorgverzekering checkt en u passend advies geeft.

✔ Zorgverzekering 2018 regelen; check!

Zo, dat is dan ook weer geregeld.

Ik wens u een gezellige jaarwisseling en een gelukkig en vooral gezond 2018!

Benjamin Rutjens
Adviseur Marketing & Communicatie

Geen reactie's

Geef een reactie