Beschikking Werkhervattingskas (Whk) 2018 levert u mogelijk geld op

Whk

Beschikking Werkhervattingskas (Whk) 2018 levert u mogelijk geld op

WhkEind november – begint december ontvangt u van de Belastingdienst weer de Whk beschikking voor 2018. In deze beschikking staat de gedifferentieerde premie die u in 2018 moet betalen voor het WGA en Ziektewet risico. Via deze premie betaalt u mee aan de WGA en ZW-uitkeringen.

 

 

Voorkom financiële gevolgen

Meer dan 80 procent van de werkgevers controleren deze beschikking niet of nauwelijks.
Dit terwijl de Belastingdienst en UWV vaak fouten maken. Ongeveer een derde van de eerder door ons gecontroleerde beschikkingen waren foutief. Vooral de werkgever met een loonsom van 328.000 euro of hoger lopen daardoor het risico veel te veel aan premie Whk te betalen.

Veel gemaakte fouten Beschikking Whk zijn:

  • Werknemers die niet ziek zijn geweest of zelfs niet in dienst waren worden in rekening gebracht.
  • Indeling in de onjuiste sector.
  • Er zijn verouderde gegevens gebruikt.
  • Bij de premiebepaling is geen rekening gehouden met eigenrisicodragerschap.
  • Onjuist premieloon gebruikt.

 

Binnen 48 uur vrijblijvend advies

Houd uw post in de gaten. De beschikking Whk 2018 kunt u eind november – begin december verwachten. De controle van de beschikking Whk is altijd zinvol! Mochten er fouten of onduidelijkheden aangetroffen worden in uw beschikking Whk, dan heeft u 6 weken de tijd om bij de Belastingdienst bezwaar tegen deze beschikking aan te tekenen. Onze specialisten controleren uw beschikking vrijblijvend op bezwaarmogelijkheden. Upload hier uw beschikking en ontvang binnen 48 uur een advies over de bezwaarmogelijkheden voor uw bedrijf op de afgegeven beschikking.

De Check Whk 2018 is kosteloos en vrijblijvend. Na ons advies kunt u besluiten om onze adviseurs in te schakelen voor een uitgebreid onderzoek, bezwaar en/of beroep. Neem bij vragen gerust contact op met onze adviseurs via 0182 – 30 44 88 of stuur een e-mail naar inkomen@sucsez.nl.

Beschikking Whk laten controleren

Geen reactie's

Geef een reactie